Hastskon.com

Nyheter

 

Registrering till Renz-box

Passa på att registrera dig till MyRENZbox och hämta dina paket direkt på Hästskon! Lite ny information från Postnord och Renz gällande paketboxarna finns uppsatta vid paketboxen vid Miljöstation 1. Det har varit en del utmaningar med paketlösningen under sommaren och hösten men en hel del paket har börjat komma fram till paketboxarna. Har du ännu inte registrerat dig rekommenderar vi dig att göra så. Skulle det inte fungera så är det värsta som kan hända att du får hämta ut ditt paket från Postnord på uthämtningsställe, precis som vanligt. Ta gärna en kontakt med Renz eller Postnord om du upplever problem.

Hemsidan forum

Föreningshemsidans forum är en bra plats för medlemmar att diskutera sådant som berör föreningen. Alla välkomnas att göra inlägg och vara aktiva i diskussionerna mellan föreningens medlemmar. Formet är dock ingen officiell kommunikationskanal med styrelsen (eller ställningstaganden från styrelsen) även om medlemmar som innehar styrelseposter svarar.

Styrelsen välkommnar istället kontakt via boendejouren varannan måndag eller en skrivelse adresserad till styrelsen. Skrivelser besvaras alltid skriftligt.

Vänliga hälsningar,

Styrelsen

Du är här: Start Nyheter

Riksbyggen Dag & Natt

RB DagOchNatt140px

 

Online Användare

Vi har 11 besökare och inga medlemmar online

Besökadress

Barnarpsgatan 39 F
553 33 Jönköping 
Tel: 0771-860 860

 

Information om Personuppgiftsbehandling